Avatar billede designz Nybegynder
22. november 2004 - 09:44 Der er 6 kommentarer

komprimeret format til DVD

Jeg vil gerne overspille min søns videofilm til DVD. Men da kvaliteten ikke behøver at være super DVD kvalitet, overvejer jeg om ikke jeg kan gemme i et komprimeret format, så der kan være 5 film på en DVD... Men hvilket format? Kan Mp4 læses af dvdafspillere?
Avatar billede janius Nybegynder
22. november 2004 - 10:05 #1
Du kan bruge DVD decrypter (http://www.dvddecrypter.com/) til at kopiere DVD'erne til HD og dernæst AutoGK (http://www.autogk.net/) til at komprimere filerne til DivX. Men DivX kan ikke læses af normale DVD-afspillere medmindre de er beregnet til det og det er endnu de færreste og kun de nyeste, f. eks. afspillere fra KiSS.
En anden og muligvis bedre løsning er at kopiere 1:1 hvor formatet stadig er MPEG2 og derved kan afspilles i alle afspillere. Et godt program til det er DVD Shrink og det er meget hurtigere at arbejde med fremfor AutoGK. Se det her; http://www.dvdshrink.org/what.html
Avatar billede designz Nybegynder
22. november 2004 - 10:09 #2
Jeg tror desværre du har misforstået problemet. Jeg har dem på VHS, men vil gerne lægge dem på DVD, det kan jeg. Men jeg kunne ydermere godt tænke mig 5 film på hver DVD. Derfor skal de komprimeres f.eks. med avi eller mp4, men alm. dvdafspillere skal kunne læse dem. Så det er et format som er komprmeret, OG som kan læses af DVD afspillere jeg drømmer om....
Avatar billede janius Nybegynder
22. november 2004 - 10:29 #3
jep, det havde jeg misforstået. Og vedr. VHS har jeg ingen erfaring med hvordan den skal skæres, desværre.
Avatar billede levithan Nybegynder
24. november 2004 - 02:28 #4
Du kan evt bruge sådant en fætter her NQ6600 Analog to digital movie converter.
http://www.northq.com/products/tvvideo/nq6600.html.

Jeg har købt den og er fulgt ud tilfreds. man kan optage fra TV eller VIDEO ind på pcen og den kan gemme i mpg4 hardware codet on the fly.

Du kan også gemme som VCD eller SVCD format.

Forhandlere findes her.
http://edbpriser.dk/Listprices.asp?ID=93952

P.s du skal dog være opmærksom på at kabler fra video/tv til boksen skal købes vedsiden af. Det hedder et DVD kit koster 70 - 300 kr afhænig af kvalitet

http://mm-data.dk/shop/productlist.asp?Id=95
Avatar billede designz Nybegynder
24. november 2004 - 17:41 #5
Tak for svar, men det er stadig ikke det mit spørgsmål handler om, jeg HAR fået filmene ind i computeren, jeg drømmer bare om et et komprimeret format, som man kan brænde på en dvd og som kan læses af dvd afspillere.
Avatar billede janius Nybegynder
16. januar 2005 - 12:12 #6
lukketid?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester