Avatar billede 99c09 Nybegynder
17. november 2004 - 21:48 Der er 2 kommentarer

hjælp til spil (random uhyre)

Hallo alle jer flash-spil eksperter... hvis der findes nogen her :) Jeg har et lille problem med et spil som jeg arbejder på... jeg mangler... et godt ActionScript til at indsætte "random" uhyre der automatisk vil bevæge sig i samme retning som spilleren? ps. Der skulle gerne komme uhyre fra alle sider af filmen og ind på scenen... ER DET MULIGT? selvfølgelig men hvordan :)

haster.... lidt
Avatar billede pyroman Nybegynder
17. november 2004 - 22:14 #1
Du må nok lige uddybe lidt hvordan resten af dit spil ser ud, hvordan styres spilleren og hvordan uhyrene skal bevæge sig...
Avatar billede 99c09 Nybegynder
17. november 2004 - 22:54 #2
Jeps... kender du til Crimsonland? Man ser spillet ovenfra. Spilleren styres med piletasterne og så skyder man med musen. Uhyrene skal så komme ind fra alle sider i hobetal!! ikke så mange i starten, men så efterhånden som man kæmper sig igennem skal der komme flere og flere. :) Uhyrene skal styre mod spilleren :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester