Avatar billede thesqunk Nybegynder
18. oktober 2004 - 15:20 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Fjerne WinXP menu

Hej Eksperter!

Når jeg starter min maskine, får jeg efter post-screen en menu frem. Jeg har to valg. Windows XP Professional eller Windows XP Professional. Grunden hertil er ret sikkert at jeg, fornylig, ved en fejl installerede Windows XP PRO på min 2. HDD. Jeg slettede det igen - manuelt - Men menuen er ikke forsvundet. Hvordan kan jeg fjerne den?

Nikolaj
Avatar billede bujakasjar Nybegynder
18. oktober 2004 - 15:25 #1
højreklik på "denne computer" vælg advanceret, vælg den nederste (i den engelske vers. hedder den Setup & recovery.) ved ikke lige hvad den hedder i den danske, her kan du vælge om, og hvor længe den skal vise menuen. jeg har selv lige rettet i den ;)
Avatar billede golden-dream Nybegynder
18. oktober 2004 - 15:29 #2
Du skal ændre boot.ini filen..
Avatar billede thesqunk Nybegynder
18. oktober 2004 - 15:44 #3
Den fungerede fint bujakasjar :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester