Avatar billede lyric Nybegynder
08. oktober 2004 - 05:57 Der er 8 kommentarer og
1 løsning

Installering af Steam og CS 1.6

Jeg var hjemme hos en ven for at installere steam + CS 1.6
Alt han havde på sin computer, var halflife som han have købt i en butik. Jeg havde været inde på boomtown og hentet en "steam with cs 1.6" på ca 388 mb, men da jeg installerede den på hans computer, ku jeg slet ikke se CS 1.6 nogle steder. Jeg hentede så CS 1.5 ned, i håb om at jeg ku opdatere den til 1.6. Min vens steam, efter at have registreret min kammerat med hans halflife kode, kunne slet ikke finde CS 1.5 (Som vi lige havde installeret og burde ligge under "Play Games" i Steam). Boomtown fortalte mig så at jeg ku opdatere CS 1.5 til 1.6 igennem Steam, men jeg kunne slet ikke finde noget i Steam, der kunne opdatere eller hente noget for ham, uden at det kostede penge (Platinum package games?) Han ku ikke engang komme online og spille via CS 1.5 i sig selv, da den begyndte at fable om at hans cs.exe was out of date, og da vi så bad den om at opdatere den, fortalte den os at vi allerede havde den nyeste cs.exe update??? Please hjælp os! :(
Avatar billede hashkagen Nybegynder
08. oktober 2004 - 11:44 #1
http://www.dailyrush.dk/files/utils/343/ - download den nyeste version af steaminstaller. (den kommer nok hurtigst fra dailyRush linket her) det tar noget tid... håber at din ven har en god hastighed :)

efter du har hentet programmet ned, installerer du bare 1.5, GENSTART, installer steam som du hentede tidligere... når du så er igang med det så vælger du bare din hl mappe. (du skal bare følge instruktionerne tykke! :D)

når du så har installeret steam, GENSTART, når din computer starter vil steam også starte og den vil downloade de nye filer.
Avatar billede lyric Nybegynder
08. oktober 2004 - 15:21 #2
Hmm.. Tykke? Jeg vejer kun 58 kg!! :-D Ok, det prøver jeg så. Skal lige hjem til ham imorgen. Kunne godt regne ud jeg ville have problemer med Steam, men utroligt hvor kompliceret de vælger at gøre Steam.. helt utroligt. Jeg prøver lykken!
Avatar billede lyric Nybegynder
11. oktober 2004 - 06:51 #3
Ok.. jeg har prøvede at hente linked, og installere det. Intet virkede :( Jeg har prøvet tusind forskellige ting, og jeg tror mere el. mindre jeg har fundet ud af hvad problemet er... Det er meningen at Steam skal kunne finde mit cs 1.5 spil, og derfor også kunne opdatere den til vrs cs 1.6. Problemet er at efter halflife er installeret, cs 1.5 er installeret og steam er installeret (Prøvede både at installere steam i samme folder som HL, og også i en folder for sig senere hen)men intet virker. Hver gang jeg går ind i hans CS 1.5 for at se om jeg kan komme online, eller bare chatte for den sags skyld, blir den ved med at fortælle mig at hans cs.exe fil er out of date... hvor kan jeg evt update den? Den kan ikke finde ud af at gøre det igennem halflife. Udover det, så kan Steam af en eller anden grund slet ikke finde hans cs 1.5 spil.. Den ligger ikke under "Play games" i Steam af en eller anden dum årsag. Jeg har efterhånden prøvet alt.. hvad mangler jeg? Hjælp mig! :(
Avatar billede night-undead Nybegynder
19. oktober 2004 - 17:57 #4
Hvis din ven ikke har en original CD-key ELLER en anden der spiller på steam allerede bruger den (personen KAN bruge en key-generater) ellers skal du prøve at starte steam, hvis du kan, og gøre følgende:
Tryk "Browse Games" i hovedmenuen
Tryk "Register a product i already own..." i den  menu der popper op
Indtast CD-key'en i feltet
Tryk næste

Så skulle Steam gerne have CS i "My Games" næste gang i starter steam.
PS. du skal måske genstarte først.

Håber jeg har hjulpet! :-P
Avatar billede lyric Nybegynder
20. oktober 2004 - 04:58 #5
Det har du desværre ikke night-undead :o( Han HAR det orginale HL. Han var ude og købe det.. da vi så installerede Steam allerførst, bedte den godt nok også om hans Key, som vi så skrev, og den registrerede så koden....

Vi Har prøvet at gå ind i "Browse" games, og været inde i "Register a product already owned", men da vi så tastede hans Key ind (igen), fortæller den os så at Key'en allerede er i brug. (Jeg regner så med at den sir det fordi vi allerede har registreret den da vi installerede steam...?)
Avatar billede hashkagen Nybegynder
24. oktober 2004 - 14:47 #6
night-undead. her på E er det imod reglerne at snakke om keygenerator's http://eksperten.dk/regler.phtml?Esession=67d8b426a2856a5202ae8dce0500330d

:D

lyric - har du prøvet at hente den nye 1.6 version fra dailyrush?
og installere den?

ellers er der et andet spm her der måske kan hjælpe = http://eksperten.dk/spm/553857
Avatar billede lyric Nybegynder
24. oktober 2004 - 15:42 #7
Ok Hashkagen.. jeg var inde på daily rush, og den cs den beder mig om at hente er cs 1.5. Jeg har ikke noget imod at downloade den, men han har jo allerede 1.5 nede på sin computer. Jeg hentede cs 1.5 ned, inde fra Boomtown til ham. Så jeg regner med at det er den nyeste. Jeg forstår virkelig ikke hvorfor hans computer opføre sig på den måde. Måske kan det være at da vi i sin tid registrerede ham som bruger via steam, glemte at gå ind i "games" og bede den om at installere cs.. ved det ikke, kan ikke huske det. Men jeg er nervøs for at når jeg downloade cs 1.5 fra dailyrush, og får den ned, så vil hans steam stadig ikke kunne se at spillet er på computeren.

Utroligt der ikke bare er en patch/opdatering der hedder "cs 1.5 to 16". Hamrende irreterende :)

Den Steam jeg har hentet ned til ham er ihvertfald den nyeste :-)

Nå.. jeg må prøve lykken, og så får vi at se hvordan det går. Ved ikke hvad jeg ellers skal gøre :(
Avatar billede hashkagen Nybegynder
28. oktober 2004 - 16:58 #8
ellers mener jeg du bare kan downloade steam.. og at du efter at have intastet din key, får adgang til download af cs filerne osv...
Avatar billede lyric Nybegynder
25. juni 2005 - 02:58 #9
Det er lykkedes. Han brugte en af mine kammeraters kode istedet for og det virkede åbenbart. Ellers tak for hjælpen alle sammen :-)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Computerworld tilbyder specialiserede kurser i database-management

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester