Avatar billede stefan Nybegynder
24. september 2004 - 13:20

.Net Web/Systemudvikler søges

Frontstairs søger en dygtig, kompetent medarbejder til udvikling af intelligente webløsninger baseret på Microsofts .Net platform.



Vi tilbyder en spændende dagligdag i en levende virksomhed med fokus på såvel generel som personlig succes, udvikling og trivsel, og hvor alle bidrager til en både sjov og professionel arbejdsplads.



Du kan være nyuddannet datamatiker eller have et par års erfaring med udvikling. Du skal være åben, god til at kommunikere og være i stand til at samarbejde med både kunder og kollegaer.





Vi forventer at du har teoretisk og praktisk erfaring med:



ASP.NET (VB)

ADO.NET

ASP (Vbscript)

HTML

JavaScript

MS SQL Server





Vi arbejder med følgende værktøjer i vores udviklingsmiljø:



Visual Studio.NET



MS SQL Enterprise Manager





Som person er du selvstændig, systematisk og kvalitetsbevidst. Vi forventer også at du ansvarligt kan styre egne opgaver og egen tid. Du er effektiv, har overblik og en grundlæggende forretningsmæssig forståelse. Og du er velformuleret i både dansk og engelsk skrift og tale.



Som udvikler vil du indgå i et ungt og engageret team og deltage i udviklingen af både mindre og større, komplekse opgaver for vore kunder.



Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.





Ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen kan Thomas Georgi kontaktes på tlf. 70 20 40 20.



Ansøgning sendes til Frontstairs, Virksundvej 98, DK-8831 Løgstrup, eller via e-mail til info@frontstairs.dk.



Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt.



Tiltrædelse: Snarest muligt.

Kort om virksomheden: Frontstairs beskæftiger 12 fuldtidsansatte. Det primære arbejdsområde er udvikling af webbaserede applikationer. Kundeporteføljen omfatter Acrossmedia, Carlsberg, Citroën, Dansk Boldspil-Union, Dansk Transport og Logistik, Force, Grundfos, Outwell, Peter Larsens Kaffe og Ålborg Storcenter.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester