Avatar billede filo Nybegynder
23. august 2004 - 20:40 Der er 11 kommentarer og
1 løsning

Virus på pc'en

Hej, jeg har fået en virus på min computer. Når jeg åbner min outlook e-mail, henter jeg automatisk mine modtagede mails ned. Men der er hver dag nogle irriterende (op til 6-10 stk) mails ibland. Der står på alle sammen "mit hjerte banker for dig" og afsenderne er alle mulige navne som Thomas, line osv. Emnet hedder "surprise.pif" og virus navnet er "W32.Erkez.B@mm"... Mit antivirus program fanger dem alle sammen, men det er irriterende at skulle sidde og trykke finished på alle uønskede mails. Hvordan kommer jeg af med den?
Avatar billede majsmarken Nybegynder
23. august 2004 - 20:47 #1
Hvilken Outlook version ?
Avatar billede wickedd Juniormester
23. august 2004 - 20:59 #2
Du kan oprette en regel (uanset hvilken outlook version du har), som simpelthen sletter alle mails fra en given adresse, uden at du behøver at hente dem ned.

Hvis du klikker en enkel gang på mailen som du vil af med, og går op i menuen Meddelse, så finder du et punkt der hedder noget med "opret regel udfra...".
Klik på den, og sørg for at du vælger "slet fra server". De vil så ikke komme ned på din pc mere, da de bliver slettet så snart du starter outlook op.
Avatar billede rebecca Novice
23. august 2004 - 21:06 #3
Hej Filo på denne adresse kan du se hvad virusen gør ved din pc>>> http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.erkez.b@mm.html


og på denne kan du hente et værktøj til st fjerne den med>>>http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.erkez.b@mm.removal.tool.html
Avatar billede filo Nybegynder
23. august 2004 - 22:15 #4
Hej Rebecca, jeg takker for indsatsen... efter at have kørt toolfix programmet fortæller den mig at W32.Erkez.B@mm ikke er fundet på min computer??? Er det så fordi den er repareret? Må lige vente og se om det har hjulpet...
Avatar billede rebecca Novice
24. august 2004 - 13:21 #5
Hej Filo, hvis den fortæller dig at virusen ikke er fundet er det sikkert fordi at din pc ikke er blevet Inficeret med virusen, måske er det en du kender som har din mailadresse som er Inficeret da virusen jo aflæser hvilke adresser man har i sit postprogram og videresender sig til de pågældende adresser da du jo har et velfungerende virusprogram som er opdateret har du så været heldig ikke at få virusen da den bliver stoppet inden den kan blive aktiv på din pc, de mails du får kan du nok ikke stoppe medmindre du finder ud af hvem der har virusen af dem som har din mailadresse eller endnu bedre skifter din mailadresse ud med en anden.
Avatar billede rebecca Novice
24. august 2004 - 13:30 #6
ps...prøv for en sikkerheds skyld at lave en online virus scan f.eks en af disse>>>

http://www.pandasoftware.com/activescan/com/activescan_principal.htm

http://www.freedom.net/viruscenter/

http://www.bitdefender.com/scan/license.php

http://scan.sygate.com/pretrojanscan.html

du kan desuden kigge lidt på denne side >>>http://www.spywarefri.dk/ og evt. prøve nogle af de programmer som de anbefaler til at tjekke for spyware osv.
Avatar billede majsmarken Nybegynder
24. august 2004 - 17:36 #7
Denne er også populær for tiden:
http://www.mwti.net/antivirus/free_utilities.asp
...
Avatar billede filo Nybegynder
25. august 2004 - 06:38 #8
>>>Rebecca du har selvfølgelig ret... Mit antivirus program fanger dem jo. Men som sagt prøver jeg at køre et online virus scan...
foreløbig tak...
Avatar billede rebecca Novice
29. august 2004 - 22:49 #9
Husk at lukke spg. he he he
Avatar billede filo Nybegynder
30. august 2004 - 00:08 #10
Ok Rebecca, læg et svar og du får pointene... :o)
Avatar billede rebecca Novice
30. august 2004 - 01:20 #11
behold dem selv filo :o) godnat
Avatar billede filo Nybegynder
01. september 2004 - 01:26 #12
ok
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester