Avatar billede monic Nybegynder
09. august 2004 - 13:28 Der er 1 kommentar

Oprettelse af mailgruppe

Jeg vil gerne oprette en gruppe bestående af forskellige mailadresser, så jeg kun skal skrive denne ene gruppe i stedet for alle mailadresserne hver gang jeg vil maile til alle medlemmerne i denne gruppe. Hvordan gør jeg det?
Avatar billede holmus Nybegynder
09. august 2004 - 13:40 #1
Du kan gøre det flere forskellige steder:

1. Du kan gøre det på din egen klient - der opretter du blot en distributions liste!
2. Går ud fra at du benytter Exchange 2k, eller 2k3 - så er det også relativt simpelt. Du opretter en gruppe i dit AD, som du giver et navn, og vælger at det skal være en distributions liste. Så tilføjer du ganske simpelt dine medlemmer i din gruppe. Gruppen får en mail adr. som du så kan sende til. Er er klienter udefra, din egen organisation - kan disse også sende til mail adressen, om du selv giver tilladelse til dette, samt at de er medlemmer i den gruppe!
3. Igen under forudsætning af at det er Exchange 2k, eller 2k3 - så kan du også lave en mere dynamisk gruppe - således kan du lave Query based grupper - hvor du laver en gruppe basseret på en OU i dit AD - smider du så en ny bruger ind i din OU, vil denne automatisk ryge ind i maillisten - dermed også sagt at løsning 1 & 2 vedligeholder du selv dine kontakter.

Løsning 2 & 3 forudsætter at dine mail medlemmer er oprettet i dit AD, enten som contacts eller som users! :-)

god fornøjelse

/holmus
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester