Avatar billede vioce Nybegynder
01. juli 2004 - 19:31 Der er 3 kommentarer

Stereofront-højtalere kun i mono?

Jeg har et problem med mit Altec Lansing 5100 surroundhøjtaler sæt. Mine to fronthøjtalere spiller i mono dvs. at hvis jeg afspiller noget i left-channel spiller den det i begge højtalere, det samme hvis det er right-channel. Hat chekket om mit lydkort var problemet, men det var ikke tilfældet. Rear-højtalerne virker som de skal.

Nogen der har en løsning?
Avatar billede scb Praktikant
01. juli 2004 - 19:42 #1
Hvis ikke stikket er skubbet helt i bund, vil der kunne ske en kortslutning mellem L & R, som så bevirker at lyden kommer ud i mono.

Du kunne jo også prøve at bytte om på front og rear, for på denne måde at se om det er dit lydkort det er galt med.
-SCB
Avatar billede vioce Nybegynder
01. juli 2004 - 19:54 #2
Stikkene er skubbet helt i bund. Har også prøvet at bytte om på front og rear, men fronthøjtalerne (med rear-signalet i) er stadig i mono.
Avatar billede vioce Nybegynder
01. juli 2004 - 19:59 #3
Har lige løst problemet... satte front-stikket i AUX-indgangen og pludselig virkede det... men min centerhøjtaler virker ik? Kun i soobwooferen
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester