Avatar billede alyngsoe Nybegynder
15. juni 2004 - 10:12 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Visning af fulde e-mail adresse i kontakt e-mail feltet

Kører Outlook 2000 mod en exchangeserver. Jeg kan ikke få outlook til at lade være med at omsætte e-mail adressen til navnet på personen når man indtaster en "kendt" email adresse. D.v.s. at hvis jeg indtaster jp@mail.dk i feltet så vises "Jens Pedersen" istedet. Kan nogen hjælpe ?
Avatar billede mons73 Nybegynder
15. juni 2004 - 10:51 #1
Du går ind i menuen Funktioner, Indstillinger, på fanebladet Indstillinger, trykker du på knappen E-mail-instillinger, i det nye vindue der åbner, trykker du på knappen Avancerede e-mail-indstillinger, og der fjerner du fluebenet i Automatisk kontrol af navne, og trykker Ok. Så skulle det gerne være i orden.
Avatar billede alyngsoe Nybegynder
15. juni 2004 - 11:28 #2
Har jeg prøvet, virker ikke !
Avatar billede falster Ekspert
15. juni 2004 - 14:11 #3
Hvis det drejer sig om "kendte" adresser i den såkaldt globale adresseliste på serveren, tror jeg ikke, at det kan lade sig gøre fra klienten. Det styres af "vis-egenskaben", som du kan få frem ved at højreklikke på "Jens Pedersen", "Egenskaber", "Generelt". Lige omvendt kan du selv styre "Vis som"-egenskaber i adresser i "Kontaktpersoner".
Avatar billede alyngsoe Nybegynder
16. juni 2004 - 13:58 #4
Vi må så konstatere at det ikke kan lade sig gøre med mindre man ændrer vis-navnet i den globale adresseliste. I deler point.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester