Avatar billede h0m1 Nybegynder
09. juni 2004 - 11:30 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Eksport af kundekartotek

Er der nogen der ved, om det er muligt, at eksportere et helt kundekartotek til en kommasepareret fil i Summa?

Jeg ved godt, at man kan eksportere et enkelt kontokort, men kan man tage en hel gruppe eller hele kartoketet på een gang?
Avatar billede panteren Nybegynder
09. juni 2004 - 11:40 #1
Det kan du sagtens - dog til en kommasepereret fil i stedet. Det kan lave lidt ballade, hvis du har indtastet komma i adresserne, fordi for eksempel Excel genkender kommaet som et nyt felt. Det kan dog løses ved at lave en søg i dit kundekartotek efter "," og derefter slette kommaet.

Selve eksporteringen sker ved at du vælger de adresser, der skal eksporteres. Hvis det er hele kartoteket, vælg da "kartotek"-mappen i venstre side af skærmen og marker alle. Derefter højreklikker du simpelthen, og så kan du vælge "gem i kommasepereret fil.

Alexander
Avatar billede panteren Nybegynder
09. juni 2004 - 11:42 #2
ah, troede du skrev semikolonsepereret fil. Så meget, så lettere...
Avatar billede h0m1 Nybegynder
09. juni 2004 - 11:48 #3
heh... nej bare rolig.. kommasepareret er nok til mig :)

Utroligt at jeg ikke selv opdagede det, da jeg kiggede efter i programmet. Men hva' det er jo "øjnene man først bliver blind på" :)

Mange tak for hjælpen :)
Avatar billede h0m1 Nybegynder
09. juni 2004 - 11:53 #4
Jep jep... har lige prøvet og eksportere det hele, for derefter at importere det i Excel, og det virker jo bare som en drøm :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester