Avatar billede guldborg Nybegynder
08. juni 2004 - 16:53 Der er 1 kommentar

Manglende drevaktivering?

Før når jeg kom en CD-rom eller DVD i mine drev, kom der sådan en boks op på skærmen med valgmuligheder. Fx hvis det var en CD med billedfiler på; om jeg ville se billederne i en mappe eller som diasshow, eller hvis det var en musik-CD om jeg ville afspille den i MediaPlayer eller Winamp fx. Der var endvidere også altid muligheden for "gør intet" og man kunne sætte et flueben for "udfør altid denne funktion"(eller noget i den stil). Nu er der bare sket det AT DEN IKKE KOMMER FREM MERE! Samtidig ændrer titlen på drevet sig ikke i "Denne Computer" til hvad den pågældende CD har af navn(ofte bare en simpel forkortelse). Hvorfor sker der ikke noget. Indholdet af drevet kan jeg dog sagtens hente frem stadigvæk(og det virker), men jeg kan fx heller ikke mere brænde oveni med den automatiske brændefunktion i XP ....den siger simpelthen at der ikke er nogen CD i drevet???
Hvad er der sket? Og hvordan løser jeg problemet?
Avatar billede rasci Nybegynder
08. juni 2004 - 19:55 #1
Start med at updatere XP.. og se om det ikke hjælper
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester