Avatar billede adame Nybegynder
28. maj 2004 - 14:59 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Computer fryser når netværks kabel i sættes.

Jeg har fornylig installeret et Belkin Desktop Network PCI Card i min gamle Compaq Deskpro 2000 5200mmx. Installation af kort og driver i windows ME gik fint, det begyndte først at give problemer da jeg slukkede computeren satte et netværkskabel i og tændte den igen.

Computeren kørte fint BIOS initialisation og windows loadscren kom frem men så blev skærmen sort men undtagelse af en et blinkende grå dosmarkør i øverste højre hjørne. Dette gør den normalt i omkring 10-30 sekunder men nu fortsatte den med at stå i denne tilstand uden nogen synligt tegn på den arbejdede jeg lod den stå i en time uden nogen form for reaktion, hvorefter jeg slukkede den og hev kablet ud. Herefter startede den fint igen.

Jeg prøvede at starte computeren uden kabel i og så derefter sætte netværkskablet i når windows var startet, men det resulterede i at windows frøs ca. 5 sekunder efter i sættelse af kabel.

Hvordan får jeg computeren til at holde op med at fryse? Er det fordi netkortet ikke virker med comouteren?
Avatar billede serverservice Praktikant
28. maj 2004 - 16:20 #1
du må kun oprette spm. een gang luk dette ved at tage point selv
Avatar billede adame Nybegynder
29. maj 2004 - 06:09 #2
Undskyld jeg vidste ikke hvor jeg skulle oprette så jeg oprettede begge steder
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester