Avatar billede dgr Nybegynder
08. maj 2004 - 23:53 Der er 1 løsning

film via pc til fjernsyn win xp

Hvordan ser man film via pc til fjernsyn i windows xp ?
Avatar billede sonnik Nybegynder
09. maj 2004 - 00:03 #1
Hej...

Det kommer an på hvilken hardware du har. Med et nvidiakort går du i egenskaber for skærmen (Højreklikker på skrivebordet og vælger egenskaber)Der vælger du fanebladet "Indstillinger" og under det vælger du avanceret. Så kommer der endnu en del faneblade frem - der skal du vælge det faneblad der er navngivet efter navnet på dit grafikkort. Der er en del muligheder - forskellige alt efter hvilket kort du har, men efter et par minutter har du med sikkerhed fundet ud af hvor du kan få kortet til at vise skærmbilledet i Tv-out istedet for på skærmen. På de fleste fjernsyn vil signalet blive modtaget på kanal "AV"...
Held og lykke..

Mvh
Sonnik
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester