Avatar billede xenit Nybegynder
10. marts 2004 - 22:01 Der er 1 kommentar

LASAT eth/modem PCMCIA kort virker ikke efter installation af XP

Jeg forsøgte at få et Linksys Wireless PCMCIA kort til at virke i min gamle IBM Thinkpad ved at installerer WinXPpro. Pc'n kunne ikke "se" kortet under Win98, og på æsken til kortet stod der at man min. skulle kører Win98 2.edition - det gjorde jeg ikke, så jeg forsøgte at installere WinXPpro, men stadig ville PC'n ikke "se" mit nye Wireless kort - men endnu værre...den kunne heller ikke bruge ethernet delen i mit LASAT 336 PCMCIA kort, kun modem delen virkede. Jeg har febrilsk forsøgt at finde en driver til mit LASAT 336 PCMCIA kort som dur sammen med WinXP - men uden held! Hjælp!
Avatar billede humax Nybegynder
11. marts 2004 - 03:06 #1
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester