Avatar billede kloge-aage Nybegynder
06. marts 2004 - 22:11 Der er 1 kommentar

GPRS hastighed

Hvad er hastigheden på GPRS ?. Findes der fx opkaldskort som er hurtigere end andre ?. Er der forskel på hastigheden hos de forskellige udbydere ?. Er der stor forskel på mb-prisen ?. Hvad giver den hurtigste GPRS-forbindelse, hvis prisen er uden betydning ?.
Avatar billede horselord Nybegynder
08. marts 2004 - 16:56 #1
Hastighedem er fra ca. 30-50 Kbit/sek mener jeg. Ved Telmore er prisen 10 kr pr. mb. tror det er noget af det billigste. Hastigheden er den samme ved alle selskaber, dog afhænger det af hvor meget trafik der er på mobilnettet. Når jeg går på internettet med GPRS plejer det at gå næsten lige så hurtigt som med et 56k modem
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester