Avatar billede dristensen1 Nybegynder
03. marts 2004 - 18:09 Der er 2 kommentarer

skiftning af harddisk

Sidder med en Powerbook, hvor harddisken skal skiftes. Den gl begyndte at "tikke" og kunne ikke læse fra disk. Derfor tænkte jeg "ny harddisk". Skal man have en kompatibel harddisk, ell er det lige meget, og i så fald hvilken.
Skal man være specielt opmærksom på nogle finurligheder når den skiftes?
Avatar billede egonspock Seniormester
03. marts 2004 - 23:44 #1
Jeg ville nok checke efter her først: http://forums.xlr8yourmac.com/drivedb/search.drivedb.lasso
Du skriver ikke hvilken model det er, så det kan være svært at sige noget mere specifikt, men prøv dette link og se evt. også xlr8yourmac.com's sider om installation, hvis du selv vil gøre det.
Avatar billede martin.jensen Nybegynder
25. marts 2004 - 13:38 #2
På de gamle G3 Powerbook er det rimeligt simpelt og du kan bare gå i gang. På G4 powerbooken skal man lige holde tungen lige i munden da lortet skal splittes mere eller mindre totalt ad.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester