Avatar billede cms Nybegynder
03. marts 2004 - 02:13 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Alpha/beta-testere søges til C# kodeanalyse-komponenter

Hej alle C#-elskere !

Jeg søger betatestere til test af en komponentpakke til kodeanalyse af C#-kildefiler, som jeg netop har skrevet. Med komponenterne kræver det fx mindre end 10 linjers kode at lave "code completion proposals" (dvs. den velkendte dropdownbox med en liste over alle tilgængelige symboler til en given position i koden).
Samtlige symboler, statements, expressions osv. parses til objekter som svarer til Microsofts Code Document Object Model - hvilket gør det perfekt til analyser, debugging, code exploring, lettere redigering / integration med et IDE og så videre.

Systemet er integreret med en kodegenerator, således at alle objekterne kan regenerere koden. Det er derfor særdeles velegnet til automatiserede omstruktureringer af store mængder kode. Der medfølger også en komponent som har det specifikke mål at formattere C#-kode pænt og nydeligt.

Har det fanget din interesse så smid en mail med emnet "c#" til creatix@creatix.dk

Med venlige hilsner,
Christian Scheuer
Avatar billede cms Nybegynder
16. marts 2004 - 20:29 #1
Hmm.. ingen interesserede?
Avatar billede cms Nybegynder
10. maj 2004 - 10:05 #2
Lukker
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester