Avatar billede naxosnaxos Nybegynder
04. januar 2004 - 14:25 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

wireless i alm. switch

Hej

Kan man få noget udstyr der kan kobles i en switch og derved anvende trådløst udstyr? På samme måde som man kan få en USB stick med bluetooth til en pc. Jeg vil gerne undgå at skulle tænde for pc'en når f.eks. en PDA med wireless skal online. altså et eller ander der kan sættes direkte i en switch
Avatar billede seje_reje Nybegynder
04. januar 2004 - 14:31 #1
ja man skal købe en access point som i realiteten fungere efter samme princip som en switch. Altså at du kan forbinde 2 switchs ligesom du kan forbinde en accesspoint med en switch og så skal du bare have en router til din adsl og så vola er du på nette med både computere på kabel og computer via trådsløsts lan.
Avatar billede naxosnaxos Nybegynder
27. december 2004 - 13:11 #3
Har købt en router med med wifi så ikke nødvendigt
Avatar billede lap Nybegynder
27. december 2004 - 13:24 #4
WET54G
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester