Avatar billede thy4ever Nybegynder
13. december 2003 - 22:04 Der er 1 kommentar

Studio8 - Imagemixer - Sony DVD handycam og LYD!

Jeh har netop erhvervet et sprit nyt Sony DVD 200E kamera og det medflg. software "Imagemixer 1.5". Desforuden har jeg købt en DVD-brænder og "Pinnacle studio8 (S8) ver. 8.10". Da det medflg. Jeg er nødt til at anvende det medflg. Imagemixer til at overfører materialet til PC'en men vil derefter redigere i S8. Problemet er at lyden tilsyneladende ikke følger med. Der er lyd på når jeg anvender Imagemixer. Hvad er problemet? Hvor gemmer kammeraet lyden henne på DVD-rw skiven? Jeg har forsøgt at optage i såvel VR- og Video-mode. jeg har forsøgt med finalized og unfinalized skiver
Avatar billede henninga Novice
14. december 2003 - 03:16 #1
Når du har overført med Imagemixer til PC hvad hedder så den eller de filer du får på harddisken og er det en type som studio 8 kender ??
Kan du måske gemme i et andet format.

Dansk vejledning til studio 8 kan hentes gratis her:
ftp://ftp.pinnaclesys.de/manuals/pc/Studio8/Content_860/Studio_da.pdf
Fylder knap 5MB.

HenningA
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester