Avatar billede hotwire_dk Nybegynder
21. oktober 2003 - 10:51 Der er 2 kommentarer

Ram fejl.

Jeg har et underligt problem, med en win2k server.

Hvis der er monteret 2*512Mb og serveren bruger ca. 650Mb af disse får jeg en "A device attached to the system is not functioning." i application log, efter en ca. 4 timers drift.! Og det eneste der hjælper er en genstart.

Men hvis der "kun" er 2*256Mb (Eller mindre) i maskinen kommer denne fejl aldrig, ikke selv om at der bliver brugt rigeligt med swap. Serveren bliver "bare" noget langsomere til at svare. Jeg har nu haft den kørende i 20 timer med "kun" de 512Mb. Uden problemer af nogen art.!

Kan dette være en pga. den er instaleret med "kun" de 2*256Mb og kan så ikke pludselig findeud af at der er mere der kan bruges.!

Nogen der har en ide til hvad f.... der kan være galt.
Avatar billede peet-49 Novice
21. oktober 2003 - 11:31 #1
Har du husket, at ændre virtual hukommelse, den skal starte ved inst. ram +50 procent og stoppe ved det dobbelte af inst. ram.
Avatar billede hotwire_dk Nybegynder
21. oktober 2003 - 11:35 #2
Jeps. min swap 1536, og max 3072( Rettet efter en anden server der er installeret med 1Gb )
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester