11. oktober 2003 - 13:40Der er
19 kommentarer og 3 løsninger
Opskrift på Cuba Caramel.
Jeg mangler en opskrift på hvordan man selv laver sin egen Teaser Cuba Caramel....
Og jeg har selv prøvet med snart alt men den bliver grumset og det er jo ikke smart så hvis der er nogen der ligger inde med en opskrift på hvad jeg skal gøre så er det super :o)
Og til dem som ikke ved hvad Cuba Caramel er kan de se den her.
Prøv det - så afviser el. accepterer du bare mit svar ;) P.s. hvor mange flasker har du prøvet med efterhånden? Skulle jo nødigt have at det udvikler sig :D
kopieret fra siden: Vores princip om, kun at anvende naturlige eller naturidentiske råvarer, (ingen syntetiske/kunstige) gælder naturligvis også for disse essenser. Vejledende dosering: 2 tsk. pr. kg. madvarer. 1 ml. = ca. 20 dråber til 1 dl./100 gr. madvarer.
Skal du have karamel udblødt i alkohol, uden det grumser, skal alkolen være varm.
Prøv at smide lidt vodka i en kasserolle, og en håndfuld karameller (eller bolcher) i. Varm op under omrøring. Men det må IKKE koge, da du i så fald brænder for meget alkohol af.
Bruger du karameller, burde de ret hurtigt smelte.
nanoq--> Jeg prøved lige dit forslag med den sidste rest jeg haved tilbage men "klog" som jeg var hældte jeg det op i et glas og tændte kogepladen med dertil hørende stege termometer og ved de omkring 50 grader sprang glasset med bolcher og det hele :o|
Så nu må jeg ikke bruge konens komfur til det mere :o)
Så jeg prøver lige det af igen i morgen blot denne gang gør jeg det i en kasserolle ude i mit lille skur hvor det er mig der bestemmer....
Men med div karameller i opvarmet vodka smager pragtfuldt men det bliver stadig en smule grumset :|
Men men men så let gav vi ikke op for det blev jo sjaver og sjaver hik og pludselig var den der :o)
Og her kommer opskriften på en gude drik varm vodkaen op i en kasserolle tilsæt sirup til den har den rette konsistens (husk den bliver tyk ved nedkøling) og når det hele er færdigt tilsætter du caramel essens ikke for meget og ej heller for lidt....
Og så er det hele klart og det eneste du skal gøre nu er at læne nakken tilbage med lukked øjne imens dine smagsløg nyder denne drik der ikke er spritted som den originale SKÅÅL....
Sidste nyt fra Caramel fronten efter at have smagt på alt for mange cl... fandt vi smagen aligevel er en smule spritted men dog ikke meget men ved at tilsætte sukker efter behag er der nu overhodet ingen sprit smag og jeg mener overhodet ingen :o)
Så resultatet blev en gude drik som henleder tanken på bagerklang hornmusik fuglesang og duften af frihed osv...!
Synes godt om
Ny brugerNybegynder
Din løsning...
Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.