Avatar billede ssa Nybegynder
06. oktober 2003 - 12:50 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Aftaler forsvinder i Outlook

Vi kører en Exchange 2000 server med 5 brugere. Det sker, at brugernes aftaler forsvinder i week-enden. Men kun nogle af dem. Jeg har en mistanke til Norton antivirus, som kører en scanning af mailboxe i week-enden. Er der nogen, som har hørt om det?
Avatar billede kedde65 Praktikant
06. oktober 2003 - 12:53 #1
Hej

Je det er et klassisk problem. Det opstår når du på serveren scanner M: drevet. Du skal eenten slå den daglige(weekendtlige) scanning fra på serveren, eller fjerne dit m:

Jeg har være udsat for det samme på vores server.

VH CK
Avatar billede ssa Nybegynder
06. oktober 2003 - 13:20 #2
kedde65: Norton Antivirus på selve serveren er sat til at undgå mit M: drev. Week-end scanningen sker via Norton Antivirus for Exchange på de enkelte mail-boxe.
Avatar billede kedde65 Praktikant
06. oktober 2003 - 13:36 #3
Så kaster jeg håndklædet i ringen.

VH CK
Avatar billede tma_oksboel Nybegynder
08. oktober 2003 - 14:04 #4
Kedde har ret. Du skal være opmærksom på, at M-drevet er et virtuelt drev. Drevet dannes af indholdet fra din exchange-server installation f.eks. c eller d-drevet. Det er altså ikke nok at udelade m-drevet. Du skal også være opmærksom på, at AV-programmet kan risikere at fange en logfil med virus FØR av til exchange. Dermed kan der ikke mountes.
Torben
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester