Avatar billede mullegris Nybegynder
17. august 2003 - 19:58 Der er 2 kommentarer

Falder af når jeg spiller

jeg kan ikke helt forstå hvad det er der fåregår, men jeg kan side en hel dag og spille spillet "Counter Strike" uden at der sker noget ved det, sider jeg derimod og spiller 2 andre online spil så som "GhostRecon" eller "dungeon Siege" falder jeg lige pludseligt ud af spillet/spillene.
Hvis der skulle være nogle der har prøvede noget ligende eller kender til problemet, så får guds skyld HJÆLP MIG. P.F.T  MJ
Avatar billede dd-man Nybegynder
17. august 2003 - 20:15 #1
haha, undskyld jeg skriver i dit spørgsmål... men denne overskrift er for sjov :)
- hvis man bevidst misforstår den, heh.


Ang. "problemet":
Efter egen erfaring, lukker folk mere ofte de spil ned, som gør at du falder af, når de lukker deres server - det gør folk ikke så ofte med CS, da det for det meste er dedikeret servere. - min umiddelbare mening.

Løsning:
Lav din egen server i GhostRecon og Dungeon Siege, og få folk til at joine dig... så bestemmer du hvornår _du_ vil lukke serveren ned.
Avatar billede mullegris Nybegynder
17. august 2003 - 20:39 #2
det sker også når JEG opretter mig som server !!!!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester