Avatar billede christer2 Nybegynder
28. juli 2003 - 11:53 Der er 1 kommentar

Hjælp søges - LCD skærm på laptop begynder at fejle

Hej!

Jeg har et mere og mere presserende problem. LCD skærmen på min Asus 8200 laptop (er ikke lige sikker på nummeret der) er begyndt at fejle. Fejlen består i af de røde og grønne farver slår ud i et sandt festfyrværkeri. Jeg tror kun der er en løs forbindelse i skærmen (og ikke i leddet der forbinder skærm med resten). Laptoppen er desværre uden for garanti, og jeg har ikke specielt meget lyst til at ringe til dem jeg købte af, da de har priser der grænser til tyveri ved åbenlys dag (fx. 600 kr for en ny tænd knap!!!).
Jeg er heller ikke meget for selv at åbne skærmen for at se, om jeg kan lokalisere den løse forbindelse.

I godtfolk herinde skulle vel ikke kende en forhandler med fagligheden i orden, der kan hjælpe mig? Gerne i københavnsområdet. For mig betyder det ikke så meget, om han er certificeret ASUS forhandler eller noget, bare vedkommende kan hvad der skal til :)

Håber på hurtigt svar.

Mvh.
Christer
Avatar billede christer2 Nybegynder
01. august 2003 - 12:50 #1
Er der virkelig ingen, der kan give lidt hjælp? :(
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester