Avatar billede a40kjo Nybegynder
03. maj 2003 - 19:48

Trådløst - linksys

Har netop købt 1 stk Linksys WAP54G Wireless-G Access Point
, 1 stk. Linksys WMP54G Wireless-G PCI Adapter, samt 1 stk Linksys WPC54G Wireless-G Notebook Adapter. Derved er mine 2 workstations samt min notebook koblet direkte på routeren med indbygget Switch og firewall.
Netværket virker glimrende. Men her kommer mit problem: På min notebook er der installeret en Cisco VPN-Client, Notebooken er tilmeldt domænet på mit job. Til netkortet medfølger, naturligvis, drivere, men der følger også en utillity som kun må bruges med Windows 2000. I XP, som er installeret på de 2 workstations, kan Windows selv finde netværket, vha. wireless network connections. Men på min win2k, er pc´en ikke på netværket før man ER logget ind. Dvs., at det er utillity´en der går ud og finder andre trådløse endheder vha. SSID. Hvis jeg herefter logger af, beholder den netværksforbindelsen, og jeg kan logge på vpn-clienten, og herefter ind i domænet på mit job. Mit problem er derfor; HVordan h...... kan jeg få Windows 2000 til at aktivere netkortet, så der kan skabes forbindelse til internettet, uden at jeg skal logge ind først. (Har prøvet at lægge utillity´en ind i HKLM...............RUN, men dette hjalp ikke)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester