Avatar billede recycled Nybegynder
20. april 2003 - 18:11 Der er 2 kommentarer

Jeg kan ikke starte Debian installation :(

Jeg har downloaded debian 3.0 r1 1386, og brændt den på en cd... men da jeg så ville starte gik den død. den går død lidt efter man skal trykke enter... Det sidste den skriver er : "Niform CD-ROM driver Revision :  3.11"

Jeg ved ikke hvad der er galt, eller hvad der kan være galt... Jeg har været ude for, tidligere, at debian ikke ville starte ortenligt... men jeg kan ikke huske hvad det var.

Er der nogen som har en løsning på mit problem ? Compyteren er forresten af nyre dato, ala 1200 MHz 256MBram GeForce 2 osv.
Avatar billede characterx Nybegynder
29. april 2003 - 09:35 #1
Har du prøvet at starte installationen med en diskette?
Avatar billede theboogieman Nybegynder
29. april 2003 - 22:25 #2
Jeg er ikke helt med, du kan ikke starte computeren nu, eller er det naar debian booter at det gaar galt. Har du faet debian installeret ordenligt?
Du bruger 'den' og 'det' lidt for meget, skriv konkret hvad der sker og hvornaar. :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester