Avatar billede naxosnaxos Nybegynder
16. april 2003 - 18:04 Der er 1 kommentar og
1 løsning

fjerne redhat og ind med mandrake....

Jeg har en maskine hvor der pt. er multiboot med win xp og redhat. Nu vil jeg gerne af med redhat og prøve mandrake. Men hvordan skal jeg bære mig ad??
Avatar billede thomasw Nybegynder
26. april 2003 - 17:22 #1
Du kan hvis du kan få fingerene i Partition Magic slette dine Linux partitioner inde i Windows. Derefter kan du ved Mandrake installationenen vælge at installere Mandrake i det "frie" område. Du kan også (så vidt jeg husker) boot op på din Mandrake cd ROM (husk at sætte den til at boot på cd-rommen i BIOS'en) I installationen kan du vælge at installere "oveni/erstatte eksisterende Linux distribution" dvs. din Red hat installation. Jer har selv prøvet det med det var længe siden.
Avatar billede naxosnaxos Nybegynder
26. april 2003 - 20:58 #2
tak for svaret. Jeg brugte nu blot metoden med at indsætte mandrake cd'erne og fjerne eksisterende linux partitioner, men tak
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester