Avatar billede babynamnam Nybegynder
24. marts 2003 - 17:53 Der er 17 kommentarer og
1 løsning

Placering på søgemaskiner

hej,

Jeg har lavet sitet www.harleyguiden.dk, og jeg har styr på det med meta tags....

Det jeg gerne vil have er så, at når man ved google, yahoo, jubii osv., søger på harley davidson så skal min siden komme frem som herunder:

*******************
Harley Guiden

Din genvej ind i Harley verdenen, klubber, forhandlere, online-shops, træf, vejkort, bøger, Plakater, musik, tøj, hjelme, tattoo, forkromning, værktøj, kasino, chat, forum, Hot or Not, Biker Test, stumpemarked, biker babes, gallerier samt meget mere!

**********************

Jeg skulle også meget gerne op og ligge på siden 1.
sammen med disse her...

1. Caps Harley-Davidson - autoriseret Harley-Davidson forhandler. Nye modeller, brugte cykler og beklædning.
www.harley-davidson.dk/   
Flere sider om: Regionalt > Lande > Danmark > Amter > Århus Amt > Kommuner > Århus > Byer og bydele > Risskov > Erhvervsliv


2. Harley-Davidson Club of Denmark - Welcome to. www.hdc.dk. The official Harley-Davidson Club of Denmark. ...
www.hdc.dk/    [Flere resultater fra www.hdc.dk]


3. Harleyluja.dk - Harley-Davidsons verden i tekst, billeder og debat.
www.harleyluja.dk/    [Flere resultater fra www.harleyluja.dk]
Flere sider om: Sport og fritid > Motor > Motorcykler > Mærker og modeller > Harley-Davidson


4. Stumpemarkede.dk - køb, salg og bytte af stumper og reservedele til Harley, klassiske MC'er, og specialbiler og sportsvogne.
www.harley-stumpemarkede.dk/    [Flere resultater fra www.harley-stumpemarkede.dk]
Flere sider om: Erhvervsliv og økonomi > Virksomheder > Motor > Motorcykler > Annoncer



hvad skal jeg gøre for at komme til at ligge der!?!!!!
Avatar billede bufferzone Praktikant
24. marts 2003 - 17:55 #1
Først skal du vide at metatags ikke virker mere og at det er mere end 2 år siden de var hotte. Her er hvad du skal gøre:
Avatar billede bufferzone Praktikant
24. marts 2003 - 17:59 #2
1. Først skal du skabe indhold, uden indhold får du aldrig nogen placering. Godt indhold er absolut nødvendigt, Med indhold mener jeg tekst primært, men selvfølgelig også grafik

2. Dernæst skal du klarlægge hvilke søgeord der er relevante for dig. Du skal lave indhold til disse søgeord, og så skal du optimere dine sider til disse søgeord.
Max 3 søgeord pr. side. optimering indebær mange ting, bl.a. søgeord i title tagen, i linkteksten, i sideteksten, i alt tags, i title attributter, og i meta tags. Husk ingen søgeord i meta der ikke også findes i teksten

3. Links er vigtige både eksterne og indterne links. sørg for at linke dit site sammen så alle dine sider kan nås med max 3 klik med musen og sørg for at alle dine sider har mindst 3 indterne links der peger på dem. Eksterne links er den vigtigste faktor i google, jo flere links du kan få jo bedre jo bedre kvalitet disse links har jo bedre. Et godt link er et link fra en side der handler om det samme som din og hvor dit søgeord indgår i linkteksten.
Avatar billede bufferzone Praktikant
24. marts 2003 - 18:02 #3
4. Tilmelding. Du bør ikke tilmelde til google, men sørge for at google finder dig selv, det gør du bl.a. ved at tilmelde til OPD fra www.dmoz.org. denne tilmelding er meget vigtig så du skal være meget omhyggelig med valg af kategori og med den tekst dy submitter.
Husl at tilmeldingtil altavista og alltheweb skal ske med siderne enkeltvis (www.mitsit.dk/side1.htm, www.mitsite.dk/side2.htm, osv ) tilmeld max 5 sider ad gangen og hold gerne en pause på et par uger mellem hver tilmelding
Avatar billede bufferzone Praktikant
24. marts 2003 - 18:04 #4
5. Husk at holde øje med din logifl så du opdager når en søgerobot har været forbi, følg med i din placering i de enkelte maskiner og optimer hen ad vejen
Avatar billede babynamnam Nybegynder
24. marts 2003 - 18:14 #5
hej.....bufferzone, det var en ordentlig omgang...:-) jeg skal lige have et overblik over alt det du skriver... men lige en ting linket www.dmoz.org virker ikke...
Avatar billede bufferzone Praktikant
24. marts 2003 - 18:17 #6
Prøv igen, det virker hos mig, også det link du selv har skrevet
Avatar billede babynamnam Nybegynder
24. marts 2003 - 18:18 #7
vil det sige at jeg skal tilføje 3 søgeord i meta tag'en til hver enkelt side på mit site..?
Har du forøvrigt været forbi mit site?....hvordan ser det ud med indholdet?
Avatar billede babynamnam Nybegynder
24. marts 2003 - 18:19 #8
..nå nu funker det...det var nok bare mig der fucker i det!
Avatar billede bufferzone Praktikant
24. marts 2003 - 18:22 #9
Hvad kan jeg sige "JEG VIL HAVE, OSSE MIG; HER HER HER!!!!!" men jeg er gift, så

Du skal være omhyggelig med at vælge de rigtige søgeord, disse søgeord skal så matches til en indholdsside hvor søgeordet forekommer mange gange og forekommer i mandr former (flertal, datid, s form osv osv).

Du bør MAX have 3 søgeord pr side, jeg har selv ofte kun et søgeord pr side
Avatar billede fangel Nybegynder
24. marts 2003 - 18:32 #10
PS, på google bliver sider placeret efter relevans... mere eller mindre efter hvor mange links der er til din side... så få em masse sider til at linke til dig, så hjælper det på din placering...

--- citat fra: http://www.fastcompany.com/magazine/69/google.html ---
Google's tale is a familiar one: Two Stanford doctoral students, Sergey Brin and Larry Page, developed a set of algorithms that in 1998 sparked a holy-shit leap in Web-search performance. Basically, they turned search into a popularity contest. In addition to gauging a phrase's appearance on a Web page, as other engines did, it assessed relevance by counting the number and importance of other pages that linked to that page.
--- citat slut ---

hvad skulle man gøre uden /. (slashdot)

Morten
Avatar billede babynamnam Nybegynder
24. marts 2003 - 18:32 #11
Kan du ikke give et eks. på hvordan mine søge ord + diverse tags skulle se ud for min default side www.harleyguiden.dk...og er det vigtigt at der står "Harley Davidson" mange steder på siden for at den kommer til at ligge rigtigt på søgemaskinen når folk skrive Harley Davidson som søgeord...?

..hvis du har tid til det......:-)
Avatar billede bufferzone Praktikant
24. marts 2003 - 18:39 #12
Hvis du f.eks. kikker på siden http://www.harleyguiden.dk/Beklædning.asp vil du se at ordet biker forekommer mange gange. Dette ord kunne f.eks. vælges som søgeord på denne side.

Jeg plejer at tilgå problemet omvendt. Jeg klarlægger søgeordene først og laver så indholds siderne til dem bagefter.

Du kan sagtens lave sider hvis primære formål er at give dig en god placering i søgemaskinerne, disse sider kunne du kalde Doorway sider, selvom dette begreb er behæftet med forskellige betydninger.
se som eksempel siden http://www.bufferzone.dk/webpromotion.htm der er optimeret til ordet webpromotion, se også forsiden hvor der linkes til denne side
Avatar billede babynamnam Nybegynder
24. marts 2003 - 19:08 #13
Har lige været forbi din siden....der står da en MASSE rigtig gode ting....kan du ikke forklarer lidt mere omkring det at lave en "doorway" side... så jeg evt. kunne komme til at ligge godt indenfor søgeordret Harley Davidson på de danske sider(yahoo.dk, jubii.dk...)
Avatar billede bufferzone Praktikant
24. marts 2003 - 19:48 #14
De fleste webdesignere laver deres website efter varehusmodellen, en hovedindgang, hvorfra det er let at navigere runt i resten af sitet.
En doorway kan du betrakte som en sidedør. Du giver, med andre ord, brugerne mange flere muligheder for at komme ind i dit site. Generelt bør hvert søgeord gives en sidedør, en side derer optimeret til lige netop dette søgeord, og som dermed vil ligge godt i søgemaskinerne på netop dette søgeord og derfor lede trafik ind i sitet. En doorway side skal være optimeret til et søgeord, tydeligt have et design der gør at man kan genkende tilhørsforholdet, men også designet er optimeret, og så gøre det let for brugerne at navigere videre ind i sitet
Avatar billede babynamnam Nybegynder
24. marts 2003 - 23:07 #15
Ok...hvis jeg nu bruger min default side(www.harleyguiden.dk) som doorway, hvad skal der så til for at den kommer til at ligge højt på søgemaskinerne i dk med søgordret "Harley Davidson"....skal der på default sidens tekst indehold stå "Harley Davidson" mange steder samt at jeg i meta skriver Harley Davidson som søgeord...eller hvordan skal jeg gribe det an...???
Avatar billede babynamnam Nybegynder
31. marts 2003 - 15:53 #16
En gang til........

Ok...hvis jeg nu bruger min default side(www.harleyguiden.dk) som doorway, hvad skal der så til for at den kommer til at ligge højt på søgemaskinerne i dk med søgordret "Harley Davidson"....skal der på default sidens tekst indehold stå "Harley Davidson" mange steder samt at jeg i meta skriver Harley Davidson som søgeord...eller hvordan skal jeg gribe det an...???
Avatar billede bufferzone Praktikant
31. marts 2003 - 17:30 #17
Nej du skal ikke bruge din forside som doorway, den kan sagtens være som den er, optimeret til de få søgeord den kan bære.

Prøv at se min side som eksemper. www.bufferzone.dk er forsiden og den er optimeret til 4 søgeord, men er at sagens natur ikke særlig optimeret. Hvis du går ned på siden i venster side kan su se nogle linsk til sider der hedder webpromotion, søgemaskinepositionering, søgemaskineoptimering osv osv. Disse sider er doorways, der er optimeret til hver deres søgeord. Disse sider er lavet så de kan læses af mennesker, men de er primært til søgemaskinerne.

Hvis du så går i www.alltheweb.com og prøver at søge på danskesider med søgeordene, vil du se at de fleste har ganske gode placeringer.

Det du bør gøre er at finde de vigtige søgeord, lave doorway sider til dem, og så linke dit site fornuftigt sammen
Avatar billede babynamnam Nybegynder
31. marts 2003 - 18:02 #18
Ok...det prøver jeg..og mange tak for hjælpen..:-)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester