Avatar billede roughneck Nybegynder
13. marts 2003 - 18:58 Der er 1 kommentar og
1 løsning

ingen adgang til cd-rom drev

jeg kan lige pludselig ikke komme i montakt med mit cd-drev (E) den skriver ingen adgang til E og den virkede fra en uge siden cd rommen fejler ikke noget jeg kører win 98 hvad gør jeg
Avatar billede beorndesign Nybegynder
13. marts 2003 - 19:10 #1
Har prøvet det nogle gange ved installation af nogle programmer. Jeg løste problemet ved at formatere c: og geninstallere det hele... Hvis du gør det samme, så husk at tage backup af dine dokumenter og mails - kopier det evt. til et andet drev.
Du kan også prøve at gå ind i enhedshåndtering og slette cd-drevet (hvis det er der), genstarte og geninstallere drevet.
Avatar billede jpvj Nybegynder
13. marts 2003 - 19:16 #2
Reinstallation må da være sidste udvej...
Bliver drevet detekteret af din bios?
Hvad er status i enhedshåndteringen?
Virker drevet? (test evt. om du kan boote på en CD, eller starte maskinen med wn Windows boot diskette og se om du kan starte Windows installationen).
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester