Har jeg også lige kunne ikke finde noget Du skal bruge karborundum sten i forskelige grovheder. Er kniven meget grim slibes den først på en bænksliber således at den bliver lige. Derefter sliber du på den groveste med cirkel-bevægelser. Kniven holdes i en vinkel på 15-25 grader i forhold til stenen. Når du er tilfreds skifter du til en finere. Den fineste jeg har er helt glat. Den gammeldags barber brugte et stykke læder til fin trimning af kniven. alle mine sten ligger i petroleum så jeg bruger også dette som tilsætning når jeg sliber. Du kan også bruge vand
Hvad skal du bruge · Karborundumsten med 2 sider fin/grov · Petroleum · Strygestål ·
Sådan gør du 1. Se først godt på knivens æg og se hvilken vinkel der er på æggen 2. Hold kniven i denne vinkel, og lav små cirkel-bevægelser. Tag et lille stykke ad gangen. 3. Efter slibning skal kniven have 3-5 strøg på begge sider med et strygestål 4. Slut af på strygestålet med at køre fra håndtaget og helt ud til spidsen, hvor der sidder en magnet. 5. Til slut kan du lave tomatprøven, en sløv kniv kan ikke skære
Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.