Avatar billede sandra24 Nybegynder
12. november 2002 - 11:42 Der er 2 kommentarer

win2000 og digitalpen

hej jeg vil høre om der er en der kan hjælpe mig med et problem jeg har fået.. jeg har købt mig en degital pen i stedet for en mus.. men det er ligesom at der er noget galt.. for det er ligesom om at musemarkøren den hænger lidt fast nogle gange og samtidig så gir den også små ryk i sig af sig selv.. det er ikke kun hvis jeg er på nettet den gør det.. det er også inde i paint at den ikke kører jævnt og præcis..  jeg har installeret den software der fulgte med til pennen, så det er ikke der der er noget galt.. ved ikke om det er noget med win ? håber en vil hjælpe mig til at få den til at køre mere stabilt.. pennen flytter sig også temlig langsomt synes jeg, i forhold til hvad jeg flytter hånden til.. pennen er en genius.. mvh sandra
Avatar billede itckongen Nybegynder
12. november 2002 - 11:54 #1
Hvilken pen er det??
Og hvor har du købt den??
Avatar billede sandra24 Nybegynder
12. november 2002 - 12:27 #2
genius hedder den.. og den er købt i en pc butik
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester