Avatar billede konig Nybegynder
07. oktober 2000 - 12:30 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Ændre skrift størrelse i hjælpefunktionen i office 2000

Hej

På en eller anden mærkelig måde er skriftstørrelsen i selve hjælpefunktionen i mit Office 2000 blevet mindsket så det er meget svært at læse. Jeg kunne dog tyde at funktionen foreslog mig at ændre skriftstørrelsen i web-browseren(???), det hjalp overhovedet ikke. Det er røv irriterende...Hvad kan jeg gøre??
Avatar billede Eigil Hansen Nybegynder
08. oktober 2000 - 07:54 #1
Hej
Jeg mener jeg fik løst et tilsvarende problem ved at ændre skriftstørelse i et af felterne i skrivebordets egenskaber under fanen udseende.
Eller ved at ændre skærmens skriftstørelse under fanen - indstillinger - avanceret.
EIHA
Avatar billede lens Nybegynder
17. oktober 2000 - 02:10 #2
Hvis du er så priviligeret at eje en mus med scroll hjul (eller hvad det nu hedder), så kan du rulle på det mens du holder Ctrl knappen nede. I mit Office 2000 (også i hjælpe funktionen), har det den effekt at skriften bliver større/mindre, afhængig af hvad vej jeg drejer.

Håber det kan hjælpe.
Avatar billede eagleeye Praktikant
23. oktober 2000 - 13:50 #3
Hej
Nu ved jeg ikke helt hvordan hjælpe functionen virker i Office 2000. Men du skriver noget med web-browseren. I IE (UK version) under view er det er punkt som hedder \"text size\" og man kan vælge fra small til x-large.

Hilsen Eagleeye
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB

Sund & Bælt Holding A/S

IT Change & Release Manager

SporingsGruppen ApS

App-udvikler

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Generalist til PMO