Avatar billede saxegaard Nybegynder
17. oktober 2002 - 18:44 Der er 6 kommentarer

Problemer med trådløst netværk i windows XP

Har problemer med mitt LANEscape XI-726 Wireless Adapter.
Når jeg forsøker å koble til en basestasjon (Har prøvet Linksys WAP11, Symbol 4121, og Orinoco COR-1100).
Bliver jeg kun tilkoplet i kort tid, etter ca. 10-15 min, blir jeg disconnected av windows, og får ikke koplet til fordi det ikke er WEP-Enablet netværk. WEP-"Kryptering", er slået av både på Basestasjon og Kort. (Bruger ikke wep fordi den er alt for dårlig bruker heller VPN gjennom det trådløse næt'et).
Har forsøkt å bruke det medfølgende program istedet for windows til å konfigurere kortet. Ingen ting jeg har prøvet hittil har fungeret.

Bruker nå LANEscape(innebygget i min Fujitsu siemens Lifebook) kortet mot en Symbol AP-4121, og Microsft WindowsXP Proffesional Med SP1.
Noen forslag?

- Andres (Fra Norge skriver derfor dårlig dansk!)
Avatar billede kenp Novice
17. oktober 2002 - 22:16 #1
Hej Anders

prøv at kigge på det jeg har skrevet her:

http://www.eksperten.dk/spm/268074

men hvis du forbinder til et alm. netværk, så skal dit netkort stå til Infrastruktur.

/kenp
Avatar billede saxegaard Nybegynder
18. oktober 2002 - 09:19 #2
Det er ikke slikt som er problemet, jobber med trådløst til vanlig, og klarer fint å koble til basestasjonen i Infrastructure mode, problemet ligger i at det kun kobler til i en kort periode, så kobler den seg av.
Avatar billede kenp Novice
18. oktober 2002 - 09:22 #3
har du prøvet at resette din router! og så begynde forfra på at sætte den op (jeg skal resette min minimum 1 gang om ugen, ellers kan jeg lige pludselig ikke komme på)
Avatar billede saxegaard Nybegynder
18. oktober 2002 - 09:27 #4
Må legge til at en Symbol AP 4121 ikke er en router, og at med alle andre kort, så kan den være tilkoblet i flere uker uten problemer. Dette er kun et trådløst Accesspunkt og ikke noe annet, herfra går den inn i en switch som tar meg videre til FreeBSD routeren, men problemet ligger kun i Mitt trådløse kort, som kobler av etter en viss tid...
Avatar billede kenp Novice
18. oktober 2002 - 09:30 #5
har du prøvet at gå ind i egenskaberne for kortet, og gjort at computeren ikke må deaktivere dit kort, (det hedder vist nok noget med sleepmode inde i egenskaberne for kort) for det kan være det fejlen er så.

jeg havde ikke lige læst at det kun var et accesspoint
Avatar billede kenp Novice
14. januar 2003 - 14:54 #6
husk at lukke spørgsmålet igen!!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester