Avatar billede hanloven Mester
26. juni 2002 - 18:58 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

ICQ Phone

Jeg har nogen problemer med at få min icq phone til at fungere. Spørgsmålet http://www.eksperten.dk/spm/228095 er om dette. (Er vist kommet til at oprette det under den forkerte kategori...) :-)

Håber nogen kan hjælpe.
Avatar billede quarp Nybegynder
26. juni 2002 - 19:08 #1
Hvor er pointene?
Avatar billede quarp Nybegynder
26. juni 2002 - 19:09 #2
Selve icq programmet virker af lort! Brug heller GameVoice. Det er bedre. Tror vist nok også man skal betale for icq phone nu!
Avatar billede hanloven Mester
26. juni 2002 - 20:41 #3
Pointen er at programmet fungere fint på en anden forbindelse. Bare ikke på min. derfor vil jeg mene at der er en port der ikke er åben i min router.

Icq Phone er stadig gratis, når du kører pc - pc. Det er phone - pc der koster. Jeg vil prøve at tjække GameVoice ud, men vil stadig finde ud af hvad problemet er med Icq Phone.
Avatar billede hanloven Mester
17. juli 2002 - 22:15 #4
Quarp. Ku jeg ikke få dig til at oprette et svar på det andet spørgsmål jeg henviser til i mit spørgsmål? - Så får du lige nogle point :-)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester