Avatar billede prdk Nybegynder
21. juni 2002 - 11:35 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Flyt Navi 3.53 til ny computer

... er der i og for sig intet problem i. Windows98, samme netværk og samme netværksprinter. Jeg flyttede mappen navi og troede i min naivitet at det var nok. Printeren vil bare ikke lege med. Har I nogen forslag til hvad jeg mangler? En linie i Autoexec, en fil i Windows-mappen?
Al hjælp modtages med kyshånd og points!
Avatar billede karsten_madsen Juniormester
21. juni 2002 - 12:23 #1
Er netværksprinteren mapped, så kan det være at lpt skal flyttes
Avatar billede prdk Nybegynder
21. juni 2002 - 13:13 #2
Jeg fandt efter granskning af win.ini ud af at der skulle flyttes en linie med, som hed noget i stil med "lokal=printernavn og sti" ... hmm!
Avatar billede nuna Nybegynder
22. juni 2002 - 03:53 #3
Højreklik på printeren, på det sted hvor du har den nye printer installeret og klik på deling så kan du se den på de andre maskiner du har tilsluttet til netværket ved at tilføj printer og netværk :-=
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester