Avatar billede bumle90 Nybegynder
15. maj 2002 - 16:02 Der er 5 kommentarer og
1 løsning

igang med C#

Hej. Jeg har efter sigende hørt at C# skulle være totalt godt og jeg har længe kunne tænke mig at lære C++, men har aldrig fået gjort det. Jeg kan i forevejen kode i visual basic og i java. Men som jeg har forstået det er C# en udvikling af C++, som kan alt hvad C++ kan plus en masse ekstra. Correct me if i am wrong :)
Det er bare hvad jeg har forstået so far.
Jeg kunne derfor skidegodt tænke mig at lære at kode i C#...og nu skal det være. Så derfor tænkte jeg om der var en der lige kort ville mig forklare mig lidt om C#, lidt om hvilket udviklingsværktøj der er bedst, hvor man kan få et sådant, og hvordan man i det hele taget kommer i gang. Er det en god ide at købe bøger eller er der masser af dokumentation og vejledning at finde på nettet. Well...thats it....¨åber der er nogle der lige gider sparke mig i gang :)
Avatar billede allan-e-thomassen Nybegynder
15. maj 2002 - 16:05 #1
Jeg er med på en lytter (har lige købt bogen "Microsoft Visual C# .NET - step by step)
Avatar billede bumle90 Nybegynder
15. maj 2002 - 16:27 #2
den er bare i vinkel du :D
Så er jeg ikke Palle alene i verden her hehe :)
Avatar billede odegaard Nybegynder
15. maj 2002 - 16:29 #3
"Men som jeg har forstået det er C# en udvikling af C++, som kan alt hvad C++ kan plus en masse ekstra. Correct me if i am wrong"
Det er forkert :-) Uden at vide det, vil jeg faktisk tro man kan mere med C++ (og på flere platforme).

C# er nærmere et sprog kraftigt baseret på C++, og hvis hovedformål er til .NET programmering (på applikationer og ikke mindst til internettet) på Windows-maskiner med .NET frameworket installeret.

Hvis du allerede har kendskab til VB, så vil jeg foreslå dig at kode i VB.NET i stedet for C#. Koden det kompiles til er stort set det samme. Stort set eneste forskel, er syntax-forskellen, da man kalder de samme funktioner i begge sprog.
Avatar billede wired Nybegynder
16. maj 2002 - 13:16 #4
Også med på en lytter.

Jamen, C# skulle kunne det samme som java, altså eksekveres direkte i browseren. Er der noget eksempel på det i "step by step"?
Avatar billede odegaard Nybegynder
20. maj 2002 - 14:57 #5
der er et andet spørgsmål på eksperten hvor C# applets behandles. Det er dog langt fra lige så universelt som java applets (kører på meget færrere platforme).
Avatar billede avlund Nybegynder
20. maj 2002 - 14:59 #6
Ja, C# er Microsofts udgave af Java, så vidt jeg har forstået. Men virker vel kun på deres egne platforme + evt. Mac, vil jeg tro.

Jeg skal også til at gå i gang med det, og lytter også med.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester