Avatar billede mkj Nybegynder
07. marts 2002 - 13:10 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

PDF af DCS eps

Jeg prøver at lave en PDF af et dokument som indeholder et billede i DCS 2.0 formatet. Jeg kan godt printe mit dokument på normal vis, men når jeg laver en PDF, så bliver mit DCS billede sort/hvidt (som om kun den sorte separation bliver printet). Andre farve EPS'er og Tiff'er i dokumentet kommer rigtigt ud. Nogen forslag ?
Avatar billede Jman Praktikant
07. marts 2002 - 13:15 #1
prøv at konvertere dit DCS til CMYK via photoshop
Avatar billede Himbear Nybegynder
07. marts 2002 - 13:17 #2
Hvordan laver du pdf'en? Det nemmeste er at gemme den som pdf fra Photoshop.
Avatar billede mkj Nybegynder
11. marts 2002 - 08:20 #3
Jeg kan kun lave en DCS fil hvis billedet i forvejen ligger i CMYK. Jeg kan faktisk godt lave en brugbar PDF direkte i Photoshop, men det kan jeg desværre ikke bruge i denne sammenhæng.
Avatar billede Himbear Nybegynder
11. marts 2002 - 08:31 #4
Har du Illustrator?

Så kunne du åbne pdf-filen i Photoshop og gemme dit dcs-billede i et andet format, altså beskære pdf-filen så det kun er dcs-billedet der er tilbage, og så sætte det ind i Illustrator i pdf-filen istedet for det gamle dcs-billede.

Er du med på hvad jeg mener?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester