Avatar billede hn Nybegynder
16. februar 2002 - 18:33 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Driver til S3 TRIO 3D 8 MB AGP grafikkort

JEgvil hør om der er nogle der har et S3 TRIO 3D 8 MB AGP grafikkort da min Driver er blivet væk om i hvad hvor man kan hent den eller sende dem par email til mig så vil jeg blive glad kh michael
Avatar billede monmathiesen Nybegynder
16. februar 2002 - 18:47 #1
www.driverzone.com

Her kan du finde alle driverne.
Avatar billede snowball Novice
16. februar 2002 - 18:47 #2
Gå ind på https://ranger.s3graphics.com/ (username og password er archive) og klik derefter på 365drv. Prøv og hent den driver som passer til din Windows !

Hvis den driver ikke virker, så hent nedenstående program som du så bruger til at finde det helt præcise nummer/model som passer til det S3 kalder deres kort på siden. Derefter går du så ind på https://ranger.s3graphics.com/ igen og henter den driver som passer til det nummer/model programmet fortæller dig !

http://www.s3graphics.com/S3id.exe

Snowball
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester