Avatar billede berthelbaek Nybegynder
18. januar 2002 - 15:03 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Kameraskift!

Hvordan skifter man kamera? Altså hvordan man klipper fra et kamera til et andet?
Avatar billede earp Nybegynder
18. januar 2002 - 15:11 #1
i hvilken program?

Hvis du snakker om 3dsmax kan du høreklikke på perspective og vælge view og så vælge den vinkel eller camera du vil se det fra.
Avatar billede viola+ Nybegynder
20. januar 2002 - 11:43 #2
hvis du mener max og klip, i renderingsprocessen - så er det \"video post\" hvor du kan mixe dine kameraer. ::husk at sætte en output node.
Avatar billede noia Nybegynder
21. januar 2002 - 13:51 #3
Tjah, det er vel den samme basis-procedure som i alle programmer -Men i MAX er det mere specifikt; Brug Video Post, som det bliver foreslået af Viola - indsæt Views med de views/cameras du vil bruge, og brug sliderne ude til højre, til at afgøre i hvilke frames, der skal bruges hvilke kameraer. Og som Viola også siger, husk at sætte en output node, ellers render den ud i ingenting, og du får intet ud af processen, selvom den render samtlige frames.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester