Avatar billede daddy-o Nybegynder
28. december 2001 - 05:06 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

3DS max 4 plugin

nu har jeg siddet og lavet en bane i 3DS max 4 til Counter Strike men jeg har det lille problem at jeg ikke kan få det exportert til den BSP fil det nu engang skal være og så ville jeg lige høre om der er nogen der har et plugin der kan gøre det eller en anden ide til hvad man kan gøre
Avatar billede thomasdideriksen Nybegynder
29. december 2001 - 13:27 #1
Prøv at downloade GMAX fra discreet:

http://download.cnet.com/downloads/0-10045-100-7532986.html?tag=st.dl.10001-103-1.lst-7-1.7532986

Det er ikke et plugin, men en stand-alone applikation hvor du kan importere .MAX og designe baner til dine spil. Jeg er ikke 100% sikker på at du kan lave CS baner.


Avatar billede noia Nybegynder
21. januar 2002 - 15:37 #2
Jeg ville personligt prøve at finde WorldCraft, der er den officielle banebygger til Half-Life og CS - den kan findes på http://www.fileplanet.com/index.asp?section=0&search=worldcraft hvor du så vælger den øverste fil. Husk at du skal have et GameSpy-ID for at kunne logge ind og hente filer fra FilePlanet. En anden fil, du skal bruge, er selve FGD-filen til CS, hvilket er den, der indeholder alle de vigtige informationer om entities mv. - den kan du hente fra http://www.counter-strike.net - den står i det nederste venstre hjørne under Key Files. WorldCraft kan, såvidt jeg husker, importere DXF-filer, hvilket også er et af de formater som MAX kan exportere. MEN! Læs lige flg. før du sender din bane ud: http://www.counter-strike.net/mapping.html. God fornøjelse! Der findes masser af banebygger-sites derude, med interessante småting, man gerne vil vide. Start med http://www.PlanetHalfLife.com og http://www.counter-strike.net :-)
Avatar billede noia Nybegynder
22. januar 2002 - 13:23 #3
Du kan evt. også finde Zoner's Compile Tools fra nogle af de sites jeg nævnte, men det hjælper ikke meget at kompilere din bane uden de forskellige entities... Entities er alfa og omega for en god bane.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester