Avatar billede pindemad Nybegynder
24. december 2001 - 12:25 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

XP ignorer startup folder

XP er begyndt at ignorere de programmer der er i startup folder. Tidligere blev programmerne startet sammen med XP, men nu skal jeg manuelt klikke i startup menuen for at starte dem.
Avatar billede ncp Nybegynder
24. december 2001 - 12:29 #1
har du mange der ?
Avatar billede zyberwizard Nybegynder
24. december 2001 - 12:30 #2
Prøv > Start > Kør > Msconfig der kan du se om de er sat til at starte..Ellers er der en funktion i TWeakXP der tillader det .. http://www.tweakup.dk/filelib/winxp/tweakxp-setup.exe  ..Altså at Vælge hvilke programmer der skal starte
Avatar billede pindemad Nybegynder
24. december 2001 - 13:40 #3
Lidt mere specifikt: der ligger i startup en genvej til nsnotify.exe (netscapes mailchecker program - et lille ikon der blinker når der er mail).
Det er angivet til at skulle starte i msconfig, men det starter først når jeg starter det manuelt ved at klikke i startmenuen.
Avatar billede bartafterdark Nybegynder
26. december 2001 - 01:45 #4
Der ligger jo 2 Startup folders i XP, den ene er til hvær bruger også ligger der en i \"All Users\" prøv at kopire lidt rundt på genvejene
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester