Avatar billede yage Nybegynder
07. december 2001 - 11:04 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Kan ikke trække filer ind i åbne program-vinduer !

Hej !
Et totalt mystisk problem; mit MacOs (9.2) har mistet evnen til at trække filer ind i åbne vinduer, f.eks. hvis jeg skal brænde en cd i toast så kan jeg pludselig ikke \"drag-droppe\" filerne ind i toast, men jeg skal sidde og \"adde\" hver enkelt fil. Det samme i iTunes og mit ftp program (og alle andre programmer i øvrigt hvor man trækker filer ind i åbne vinduer).

Hvad hedder den extension / del af systemet der gør det muligt at drag-droppe filer ind i programmer ?
Avatar billede darkmoon Nybegynder
07. december 2001 - 11:18 #1
i gamle dage hed den \"Drag Manager\" men det var før OS 9. Et eller andet i dit system har nok ædt sig selv. Jeg er bange for at du bliver nødt til at geninstallere for at få D&D tilbage,

/thomas
Avatar billede yage Nybegynder
08. december 2001 - 11:24 #2
Jeg fandt ud af at det var en N2MP3 extension der lå og lavede konflikt med macOS, så ingen grund til at geninstallere noget som helst ! men ellers tak !
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester