Avatar billede cdk Nybegynder
01. december 2001 - 17:39 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

brænder

jeg skal bruge en brænder til en bærbare computer men hvilken?
Avatar billede un1c0rn Nybegynder
01. december 2001 - 20:08 #1
køb en ekstren USB brænder fra Hewlett Packard... gå ind på www.edbpriser.dk for at finde den du vil have....

Un1
Avatar billede nielsl Nybegynder
02. december 2001 - 13:59 #2
Da jeg lige har købt en sådan brænder kan jeg bidrage med mine erfaringer. Jeg fandt ud af at ret få af de eksisterende eksterne brændere indeholder burn proof eller en lignende feature, og det er ikke acceptabelt. Bl.a. de drev fra Iomega, Imation og HP understøttede ikke denne teknologi. Find derfor én der gør. Jeg fandt ud af at det nok skulle være en acer, en plextor eller en QPS (tror jeg nok den hedder) ud fra anmeldelser på udenlandske sider (Cnet, zdnet). Jeg måtte dog bemærke at priserne i lille DK er noget anderledes end priserne i dollars, så apparaterne er temmelig pebrede i DK, har man visa-kort og mod på det kan man vel bare købe direkte fra usa, dog sendte mange af de firmaer jeg kiggede hos ikke udenlands.
Da jeg så fik mulighed for at købe en acer minirw 6x4x24 til 1500,- (brugt 2 mdr., set i den blå avis) gjorde jeg det. Imidlertid ER det lidt irriterende at hastighedsbegrænsningen er de 4-6x - hvis jeg kunne have ventet lidt ville jeg nok have købt en af de nye, hurtigere modeller. De tilsluttes fire wire, pcmcia eller USB 2.0, som kører væsentligt hurtigere. Det kommer selvf. an på om man på kortere sigt regner med at få, eller allerede har en bærbar med en sådan ny udgang. Jeg ser lige på nettet at acer\'en nu hedder 8x8x24,  se om produktet her: http://www.eacer.com/newac88exdua.html
Links til mere info: http://www.nextag.com/CDR___CDRW~300113z0z3wz5czppmainz5-htm
http://www.apdrives.com/apdrives/usb20-cdrw.html
http://reviews.findcomp.com/cdrw.html
God fornøjelse! Niels
Avatar billede cdk Nybegynder
03. december 2001 - 22:38 #3
tak for hjælpen
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester