Avatar billede jonashauge Nybegynder
26. november 2001 - 20:56 Der er 3 kommentarer

packet sniffer....

er der nogen der kan finde en freeware/shareware packet sniffer til windows? Det skal være en der kan se pakker for internet-forbindelsen gennem modem - ikke kun netværket.

Jeg ved godt jeg har oprettet et lign. spørgsmål ( http://www.eksperten.dk/spm/136973 ), men det lukkede jeg, da jeg troede programmet løste mit problem. Men det kunne kun se netværket - ikke internettet :-(
Avatar billede tripwire Nybegynder
27. november 2001 - 02:35 #1
Hvorfor er det lige at du vil sniffe dine egne pakker?? Du får kun de pakker du har bestilt på et modem. En sniffer læser alle pakker der kommer forbi dit netkort. Hvor mange pakker kommer forbi dit modem uden at du har bedt om dem???

Eller er denne her sniffer ok... og den tjekker på internet og LAN.

http://www.tamos.com/products/commview/


TripWire
Avatar billede jonashauge Nybegynder
27. november 2001 - 07:36 #2
skal bruge den til try2hack (http://www.try2hack.nl level 6, da det er et VB6 program der kontakter hjemmesiden.
Avatar billede tripwire Nybegynder
28. november 2001 - 20:14 #3
Det kan du også med dette program... men du skal ikke regne med at lære noget af try2hack... Det er for nemt... man skal jo ikke engang tænke over opgaverne... prøv noget udfordrende på www.hackerslab.org

Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester