Avatar billede maybrittschultz Nybegynder
15. oktober 2001 - 07:39 Der er 1 løsning

Outlook 2000 - detalje-vindue under send/hent er forsvundet

Hej

Når jeg trykker F5, eller send/hent, så dukkede der altid et vindue med detaljer op - som fortalte hvor langt den var nået osv. Dette vindue kommer pludselig ikke mere. Jeg kan i nederste bjælke af programmet blot trykke på pilen, som dukker op når jeg henter (der står \"etablerer forbindelse....\" eller \"postlevering udført\") og her vælge at se detaljerne. Dermed dukker vinduet op igen, men kun denne ene gang.

Er der nogen, der kan fortælle mig hvorfor? Og, hvordan jeg får det vindue frem igen, så det er der fast hvergang jeg henter post.....??

Avatar billede tschaefer Nybegynder
20. januar 2002 - 21:11 #1
Prøv at åbne dette vindue som Du beskriver det i teksten. Sandsynlighvis er det lille flueben ved \'Skjul altid dette vindue\' sat. Fjern det og så håber jeg, at Dit problem er overstået.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester