Avatar billede Kim1998 Praktikant
Oprettet i dag kl. 12:25

Hjælp til wifi

Har en ny 5g router fra OiSTER med simkort, simkorten virker fint i tlf der er testet og routeren og det hele er sat op. Når sim kortet sættes i Touren går der umiddelbart noget galt. Enten er det simkortet den ikke registrere og der skal nyt til men... På pc siger den under internet begrænset? Når der foretages fejlfinding siger den at der ikke kunne oprettes automatisk forbindelse til proxy (noget lignende det der stod).
Når jeg går ind i proxy indstillinger kan står der intet. Kunne problemet muligt løses ved og indtaste manuelt? Og i det tilfælde hvad skal der indtastes? Har læst mig frem til der under adresse kan skrives ip adressen men hvad skal jeg skrive i port?

Nogen der bud eller noget? Jeg aner intet om lige det der.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester