Avatar billede Kevin N. Praktikant
23. oktober 2019 - 16:02 Der er 2 kommentarer

Automatisk hotspot fra mobil til biltablet

Hej guys.. Jeg vil høre om min tanke her overhovedet er mulig og dertil hvordan det gøres.

Sagen er internet i bilradioen. Nu aktiverer jeg min hotspot på mobilen og så er der net. Super simpelt egentligt, men når jeg går ud af bilen osv skal jeg sætte hotspot på igen. Er der en mulighed for at radioen selv aktiverer hotspottet som evt prio forbindelse eller hvad ved jeg.
Avatar billede claes57 Ekspert
24. oktober 2019 - 17:18 #1
jeg har løst det på en lidt anden måde. http://www.thansen.dk/elektriske-komponenter/mobiltilbehor/udstyr-til-bilen/bt-fm-transmitter-streaming-mb-bt56/n-238643216/pn-238306817/
så er der ikke noget hotspot aktiveret på tlf, og jeg sparer en masse strøm. Bluetooth kontakter dimsen, som sender via fm-båndet til min radio, der bare er indstillet til den valgte kanal.
Alt i bilen er så radio/musik streamet fra tlf, som ligger trygt i inderlomme mens jeg kører.
Avatar billede Slettet bruger
25. oktober 2019 - 08:21 #2
Du kan prøve Android-appen "Trigger": (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jwsoft.nfcactionlauncher)
Den kan en hulens masse automatisering, som bliver triggeret af nogen ting (kunne feks. være tilkobling af bluetooth, specielle gps-koordinater osv)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester