Avatar billede Holger Grauslund Praktikant
13. juli 2019 - 23:16

Beats Solo 3 Wireless høretelefoner virker kun i højre side via Bluetooth.

Her forleden sad jeg med mine Beats Solo 3 Wireless hovedtelefoner og hørte musik, da jeg pausede musikken via knappen på siden af hovedtelefonerne. Da jeg så starter musikken igen via knappen på siden, var der kun lyd i den ene af højtalerne (højre side). Imens alt dette sker, er hovedtelefonerne i Bluetooth tilstand.

Ting jeg har undersøgt/gjort:
Lyden kommer frem i venstre side hvis jeg forbinder hovedtelefonerne og min telefon, med et AUX-stik, men forsvinder igen hvis jeg forbinder dem med Bluetooth.
Lydbalancen mellem højre og venstre er den samme.
Rengjort AUX-indgangen med noget særligt kontakt spray.

Jeg tog også en papirsklips og foldede den ud, og bøjede den ene ende og puttede den ind i AUX-indgangen. Jeg trykkede så på en af de kontakter, med papirsklipsen, der sidder inde i hullet som kaldes for 'tip'. Da jeg gjorde det kom lyden ud af venstre side igen, men forsvandt i højre side.
Jeg har også taget et AUX-stik og kørt den ind og ud af hullet i forskellige vinkler.

Lyden skratter lidt og kommer frem i venstre side hvis jeg vender og drejer hovedtelefonerne i luften, men forsvinder igen hvis jeg roterer dem mere.

Min hypotese er, at en af kontakterne i AUX-indgangen, er halvvejs trykket ind, som gør at venstre højtaler tror, at den skal tage lyden fra et AUX-kabel istedet for Bluetooth.

Jeg er helt vildt glade for de her hovedtelefoner, og lyden er ekstrem god. De har virket i godt i ca. 2,5 år, hvor jeg har passet mega godt på dem, så det vil være fedt hvis der var en der vidste hvordan jeg får dem til at virke igen.

På forhånd tak!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester