Avatar billede Kanal20 Praktikant
08. juni 2019 - 12:02 Der er 1 løsning

Filhåndtering - mysterium

Jeg har en 2003-server kørende, og den fungerer endnu upåklageligt, bortset fra at der i en mappe er langt over 70.000 filer, og det tager mange minutter for serveren f.eks. at sortere filer eller for den sags skyld at gemme en ny fil i mappen. Leverandøren af vores administrationssystem, som ligger på serveren oplyste, at det kun var hos mig, at de havde hørt problemer med så mange filer i en mappe. Jeg gik derfor på jagt efter forældede programmer, jeg kunne afinstallere og fandt en gammel symantec-virus-installation, som jeg fik afinstalleret. Vupti var skrive-læse-hastigheden, opdatering af mappe med visning af filer i datoorden nedsat fra flere minutter til under et sekunds svartid. Server skulle genstartes for at afslutte installationen, men da der blev arbejdet på serveren, blev det først gjort i dag. Og efter genstart, er hastigheden igen nede på mange minutter. Der må være en service, der blev stoppet i forbindelse med afinstallationen. Nogen der har en idé? Jeg har naturligvis været inde og tjekke CPU-forbrug m.m. via taskbar, men der er ingen særlig aktivitet, når maskinen tænker i flere minutter inden den sorterer filer i dato- eller navneorden. Ej heller aktivitet af nævneværdig betydning ellers.
Avatar billede CRKrogh Ekspert
10. juni 2019 - 13:43 #1
Kig i resourceoverisigten, når du tilgår mappen og se om der er en proces eller tjeneste, der begynder at æde RAM/CPU/IO?

Men generelt er det et no-go med antivirus på servere!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Uanset kodesprog, så giver vi dig mulighederne for at udvikle det, du behøver.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester