Avatar billede super-mann Juniormester
29. januar 2017 - 18:47 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Ændret procedure for DMARC - dmarcian-eu.com

I forhold til brugen af DMARC har jeg sat to (2) e-mailadresser op, hvortil der skal sendes rapporter til. Den ene er til min egen e-mailadresse, hvor jeg gemmer en kopi af alle rapporter. Den anden sendes til dmarcian-eu.com, som jeg anvender til rapporter.

Fra cirka den 20. januar 2017 er der imidlertid sket det, at fx. Google m.fl. kun sender rapporten til én e-mailadresse og ikke til de to jeg har angivet, og som tidligere har fungeret fint.

Har ikke ændret i DNS eller andet - blot en ændring jeg har opdaget. Det betyder jeg pt skal tage rapporter manuelt og indlæse hos dmarcian-eu.com.

Er der sket en generel ændring, så man kun kan modtage rapporter til én e-mailadresse?

Jeg anvender Google Apps (G Suite) til mit domæne (dvs. e-mails etc.). Der er opsat DKIM og anvender hhv. SPF og DMARC i DNS.

v=DMARC1; p=reject; sp=reject; rua=mailto:unik-kode@ag.dmarcian-eu.com,mailto:dmarcrep@mitdomæne.dk; ruf=mailto:unik-kode@fr.dmarcian-eu.com,mailto:dmarcrep@mitdomæne.dk;

Modtager e-mail til mit eget domæne - ikke det andet. Kan se i e-mailen med rapporten at den også kun sendes til én e-mailadresse, hvor den tidligere blev sendt til begge.
Avatar billede schack Mester
31. januar 2017 - 05:12 #1
Prøv at skrive til supporten hos dmarcian.com, de plejer er være vældig flinke til at hjælpe
Avatar billede super-mann Juniormester
31. januar 2017 - 19:17 #2
Hej Schack

Jeg har ikke skrevet til dem, fordi problemet ikke er hos dem. Det var hos de e-mailservere, som sendte mig rapporter. De sendte kun til den éne af de to angivet e-mailadresser.

Her efter en uge, kunne jeg i formiddags konstatere, at problemet var løst. I hvert fald ift. Google (Gmail).

De rapporter jeg normalt modtager, står begge e-mailadresser i "til-feltet". Fra den 24-25 og frem til d.d. har der kun været én e-mailadresse. Med andre ord: rapporter blev kun sendt til én e-mailadresse. Ser ud til Google har rettet det.

Modtager nu på begge - uden nogen ændring i DNS e.lign., så de har nok haft problemer med det.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester